Okul Sporları Spor Bilgi Sistemi

25.11.2019 1240

İlgi          : Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 11/11/2019 tarihli ve

44839973-100-E.1300558 sayılı yazısı.

İlgi yazı gereği; Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Okul Sporları Şubesince daha önce kullanılan Spor Bilgi Yönetim Sistemi iptal edildiği, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri sezonunda, okul sporlarına katılım, lisans vb. işlemler Spor Bilgi Sistemi (SBS) üzerinden yapılacağı, Spor Bilgi Sistemine giriş E-Devlet üzerinden gerçekleşeceği, okul sporları ile ilgili tüm duyurular www.sivas.gsb.gov.tr bölümünden yayınlanacağı, spor.sgm.gov.tr/okulsportal web sitesinde SBS kullanım kılavuzu yayınladığı, sitedeki duyurular haricinde okullara yazılı olarak herhangi bir resmi bilgi gönderilmeyeceği bildirilmiştir.

Bu nedenle sitenin okul sorumluları tarafından günlük takip edilerek, müsabakaların sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için, branş taahhüdünde bulunan okullarımızın, okul sporları şubesince belirlenen fikstür çekim tarihlerinde teknik toplantıya katılmaları, fikstür çekimine okulları temsilen sorumlu bir personelin katılımının sağlanması hususunnda;

Kaynak: spor.sgm.gov.tr/okulsportal w