Şehit Oğuz Özgür Çevik İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın özgüvenini sağlayan ideallerini gerçekleştirebileceği bölgesinde takdir ve tercih edilen kurum olmak.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-11.55 13.10-14.45
Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitoguzozgurcevikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - REŞADİYE MAH. YENİ SİVAS CAD. ŞEHİT OĞUZ ÖZGÜR ÇEVİK İLKOKULU BLOK NO 89 KANGAL / SİVAS

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE BULUNAN OKULUMUZ İL MERKEZİNE 90 KM UZAKLIKTADIR.